Poroka Piran

Preprosto čudovita poroka v Piranu. Jasmina in Iztok sta se odločila da njuno razmerje dopolnita s poroko na ostankih cerkve svetega Bernardina v Piranu. Priprave na njunem domu so bile zelo mrzlične, saj je grmelo bliskalo in deževalo. Stalni klici koordinatorke poroke Tine Simčič Zorz so stanje živcev vlekle na višek. Žal zaradi dežja nam ni ratalo se slikat med domačim oljčnim nasadom. Na srečo sem nekaj detajlov oblek med oljkami slikala še pred dežjem. Iztok je prejel celo klic od gasilcev, da je zagorel dimnik v Pradah. Zadela ga je strela. Vseeno se je odločil da gre raje na poroko ;).

Pri cerkvici sv. Bernardina je bilo vremensko stanje zelo zanimivo. Portorož je bil v dežju, Cerkev pa na soncu. In na srečo tako je tudi ostalo. Po uradnem obredu, se je vse skupaj sprostilo. Sonce je zasijalo tako da smo naš izlet po starem Piranu ovekovečili z lepimi spomini.

Večerjo smo imeli v restavraciji SunSet v Grand Hotel Bernardin. Odlična lokacija, s sončnim zahodom ter lokacijo ob morju.

Hvala Jasmini in Iztoku, da sta mi zaupala.


frizura in ličenje/hair and makeup: sfumatomakeup

nevestina obleka/ braid dress: mod art

poročni šopek/braid bouquet: Marjetica Koper - Patricija

band: NEMEJUGAT

torta/cake: Klasika Šalara

prstani: Zlatarna Celje


NASVETI ZA  NEVESTE, KAKO DO LEPŠIH POROČNIH FOTOGRAFIJ

Bi želeli prejeti brezplačen PDF z mojimi navodili kako do lepših poročnih slik?
Vpišite vaš e-mail, da vam ga pošljem.

Thanks for submitting!