Piran je najbolj romantično mesto na slovenski obali. Žal ga premalo krat obiščem. Vesela sem te prilike, kjer sva s parom dobesedno uživali po prečudovitem Piranu.

POROKA PIRAN - CERKEV SVETEGA BERNARDINA

POROČNI FOTOGRAF

Od kar sem začela s poročno fotografijo sem si želela poroke v Piranu. Piran je čudovit, ulice, altane, razgibanost, morje. Z Jasmino in Iztokom so sanje postale resničnost. Uživala sem v vsakem trenutku. Raziskovanje piranskih ulic je neverjetno. takoj sem vedla da bo lokacija nekaj posebnega. In kljub temu da so v okolici švigale strele ter dež, smo mi imeli srečo in ostali na lepem toplem soncu.

Dan se je začel v Pobegih, kjer je za njuno hišo čudovit oljčni nasad. Žal ga nisem mogla popolnoma izkoristit, ker je začelo deževat. Grmelo je kot za stavo. Iztok je prejel celo sporočilo da je zagorelo v Pradah. Mama od Iztoka je iz Avstralije in je sem prišla samo za ta dogodek. Na žalost je sestra od Iztoka ostala v Avstraliji. Nosečnost ji ni dopustila prihoda.

V dežju smo se odpravili proti Piranu, kjer na srečo nas je pričakalo sonce. Iztok je prvič zagledal Jasmino v poročni obleki pred oltarjem, kar je posebno doživetje.

Po obredu smo se poslikali na ploščadi pred morjem, nato smo šli v čudoviti Piran.

Pogostitev je nato bila v Grand hotelu Bernardin v restavraciji Sun set.

Hvala vama za zaupanje!

˝Urška draga 

Hvala za vse! S tvojo srčnostjo in lahkotnostjo si naredila  iz tistega, kar se nama je zdelo svetovni iziv nekaj v kar sva na koncu uživala.

V čast mi je bilo te imeti za fotografinjo, ker to počneš za dušo in z dušo ter totalno uživaš v fotografiranju. Res si talentirana in želiva ti še veliko uspehov na tem področju!!!˝

Piran Slovenija Italy Wedding Photographer

Makeup bride: Sfumato make up

Location: Piran, Sv. Bernardin, Grand Hotel Bernardin

Oglejte si še slike iz poroke na Krasu 

Več info in cene:

Poglejta poročne slike :

Izberite jezik

Moje objave na Instagramu

@urskaostanekphoto

© 2020 by URŠKA OSTANEK / urskaostanekphoto@gmail.com / gsm: 031 333 244

Postojna - Koper - Slovenija 

 

  • Facebook
  • Instagram