weddings-slovenia-kras-8192.jpg

Zelo čustvena poroka. Ena tistih porok, ki si jih zapomniš za celo življenje.  Razlog pa je ta, da nevesta je bila moja najboljša prijateljica v otroških letih. Velikokrat sem prespala pri njej, skupaj smo hodili na dopuste. Z najstniškimi leti je prišla moja prva ljubezen in so se vezi pretrgale. Vse dokler nisem prejela klic. Glas mi je bil takoj znan. T veseljem sem sprejela mesto poročnega fotografa. To mi je zmeraj v čast.

POROKA KRIŽ CERKVICA SV. ANTONA - TURISTIČNA KMETIJA BENČIČ (FILIPČJE BRDO)

Dan se je začel doma v Dekanih. Ženin se pripravlja, čuti se nekoliko napetosti v zraku. Prijatelji prihajajo, sledijo objemi, stiski, zdravice in kakšno rosno oko se pojavi. Naredimta obvezne fotografije priprave ženina in zbežim na Kras, kjer sta teran in Pršut doma.

 

Katjuša se z najboljšimi prijateljicami ureja na kmetiji Benčič v Filipčjem Brdu. Tam so punce že od prejđšnjega večera. Napetost se stopnjuje, sledijo si telefonski klici: Ma kje ste?

Vse dokler ni Predrag prišel na dvorišče z njegovo famozno stoenko. Odpravili smo se v eno najbolj čudovitih cerkvic kar jih poznam. Sv. Anton pri Križu. Cerkvica na samem, zelo mistična, na jasi sredi gozda z mlako pred njo, polno lokvanjev.

V upanju da vam bodo fotografije všeč.

Kras Slovenija Wedding Photographer

Location: Šepulje, Filipčje brdo - turist farm Benčič

Poglejta si kakšne so predporočne slike iz Strunjana